Vse kategorije

Domov>Izdelki>Whiskey

Goalong žganje iz viskija 700 ml 40% abv


Kraj rojstva:Kitajska
Blagovna znamka:Goalong
Minimalno naročilo:Ena posoda
Embalaža Podrobnosti:Vsaka steklenička pakirana darilna škatla, 12 steklenic / škatla
Dobavni rok:7-dnevna dostava po potrditvi naročila
Plačilni pogoji:T / T, LC, OA
Dobava Sposobnost:8000 kartonov na dan

Minimalno naročilo:

12000


Opis

Goalong vrhunski viski v rinfuzi viski 700ml 40% vol žgane pijače tovarniški izvoz

Viski Goalong je zelo konkurenčen in vroč prodajni mešani viski. Z edinstvenim receptom za mešanje je bil toplo sprejet v mnogih državah in območjih. Ljudje pravijo, da ima prijetne zrele sadne arome in gladke zadimljene hrastove note lesa.

Konkurenčna prednost:

Konkurenčna cena s hitrim datumom dostave

Dovolj zalog

Sistem za oskrbo z alkoholnimi pijačami na enem mestu.

11
22
33

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni mednarodni proizvajalec žganih pijač na enem mestu na Kitajskem, v katerega je leta 2018 investirala skupina UK Goalong Group, ki v glavnem proizvaja in izvaža viski, žganje, vodko, gin, likerje in druge žgane pijače. ki se nahaja v dvousmerjenem industrijskem parku v mestu Liuyang, je prvi po velikosti viski z enim sladom destilarna na Kitajskem in tudi 4. destilarna, v katero je investirala skupina Goalong, z najnaprednejšo in posodobljeno opremo in sistemom upravljanja na visoki ravni, ki predstavlja 4. mednarodno raven dostave skupine, ki se osredotoča predvsem na kitajski viski izdelava in storitve lastnih blagovnih znamk za stranke iz doma in tujine.

Vodilni v izvozu že 7 zaporednih let. Hitra dostava, zajamčena kakovost in odlične poprodajne storitve. Zagotovite vam izkušnjo nakupovanja na enem mestu s petimi zvezdicami. Pri nobenem od izdelkov, ki krožijo na trgu, ni prišlo do nobenih incidentov glede varnosti hrane. Zadovoljstvo anketiranih strank presega 90 %. Sprejemamo nadzor in popravke s strani globalnih strank in strokovnih institucij.


podrobnosti
2
3
4
5
6
POVPRAŠEVANJE