Vse kategorije

Domov>Izdelki>Whiskey

Goalong FUN SUL single malt viski 700 ml 46 % abv Bourbon sod staranje


Kraj rojstva:Kitajska
Blagovna znamka:Goalong
Minimalno naročilo:Ena posoda
Embalaža Podrobnosti:Vsaka steklenička pakirana darilna škatla, 6 steklenic / škatla
Dobavni rok:7-dnevna dostava po potrditvi naročila
Plačilni pogoji:T / T, LC, OA
Dobava Sposobnost:5000 kartonov na dan
Minimalno naročilo: 12000
Opis
1
2


Življenje je treba živeti s srečo in ljubeznijo, takšno življenje je vredno našega hrepenenja. Sreča pogosto izvira iz preprostosti. Goalong so destilarne viskija na Kitajskem. Prinesite steklenico Goalong enosladni viski z dobrim prijateljem in si oglejte razburljivo igro. Nazdravimo na srečo.

3


Goalong Group se osredotoča na proizvodnjo, raziskave in razvoj ter prodajo viskija, žganja, vodke, gina, craft piva, naravnega riževega baijiuja, pakirane pitne vode, funkcionalnih pijač in več pijač.

4.1
4.2

Goalong Group z veliko destilacijsko enoto in inteligentnim centralnim nadzornim sistemom za destilacijo viskija. Popolnoma avtomatska polnilna linija in sodobna proizvodna delavnica, Goalong Group lahko proizvede 10000 zabojev izdelkov vsak dan z 8 avtomatskimi proizvodnimi polnilnimi linijami. Skupina Goalong ima strokovno mednarodno ekipo za vodenje kakovosti s strogim upoštevanjem in mednarodnim sistemom vodenja kakovosti, certifikatom ISO in HACCP. Zaupanje se začne s kakovostjo.

33
6

Goalong Group zagotavlja vse na enem mestu žgane pijače storitve in imajo zmogljivost dostave 3. mednarodne generacije. Od leta 2009 je skupina Goalong vodilna v izvozu viskija, žganja in vodke 7 zaporednih let.


7

Goalong viski in žganje, izvoženi v več kot 50 držav po vsem svetu, brez varnostnih nesreč, 100 % poprodajna storitev.


1111
podrobnosti
POVPRAŠEVANJE