Vse kategorije

Domov>Izdelki>Whiskey

Goalong 1. kitajski enojni sladni viski 700 ml / 750 ml 40% abv


Kraj rojstva:Kitajska
Blagovna znamka:Goalong
Minimalno naročilo:Ena posoda
Embalaža Podrobnosti:Vsaka steklenička pakirana darilna škatla, 4 steklenice / škatla
Dobavni rok:7-dnevna dostava po potrditvi naročila
Plačilni pogoji:T / T, LC, OA
Dobava Sposobnost:3000 kartonov na dan

Minimalno naročilo:

12000


Opis
1
2


Po tradicionalnem postopku se slad zmelje, saharificira in nato 16 ur fermentira v prostoru s stalno temperaturo 72 stopinj, nato pa trikrat destilira skozi tradicionalni destilacijski stroj tipa kotliček. V tem obdobju lahko odrasla oseba v hrastovih sodih absorbira naravno aromo rastlin in ustvari čudovito jantarno barvo. Hkrati lahko zmanjša tudi močno stimulacijo alkohola z visoko koncentracijo. Vhod je mehak in mehak, okus pa bogat in mehak.


3
4
5


2013, Goalong liquor Group je izvažal čisti dobiček in enosladnega viskija. Izdelek se prodaja v znanih verigah supermarketov v ZDA. Sprejemamo prilagojeno alkoholno pijačo in embalažo za te izdelke za izvoz. Kot zastopnik blagovne znamke izvoznik bomo dali največji popust pri ceni za osvojitev trga.

Postopek naročila

predstavitev podjetja

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni mednarodni proizvajalec žganih pijač na enem mestu na Kitajskem, v katerega je leta 2018 investirala skupina UK Goalong Group, ki v glavnem proizvaja in izvaža viski, žganje, vodko, gin, likerje in druge žgane pijače. ki se nahaja v dvousmerjenem industrijskem parku v mestu Liuyang, je prvi po velikosti viski z enim sladom destilarna na Kitajskem in tudi 4. destilarna, v katero je investirala skupina Goalong, z najnaprednejšo in posodobljeno opremo in sistemom upravljanja na visoki ravni, ki predstavlja 4. mednarodno raven dostave skupine, ki se osredotoča predvsem na kitajski viski izdelava in storitve lastnih blagovnih znamk za stranke iz doma in tujine.

Zakaj izbrati nas

Vodilni v izvozu že 7 zaporednih let. Hitra dostava, zajamčena kakovost in odlična poprodajna storitev. Prinesite nakupovalno izkušnjo s petimi zvezdicami na enem mestu. Pri nobenem od izdelkov, ki krožijo na trgu, ni prišlo do nobenih incidentov glede varnosti hrane. Zadovoljstvo ankete strank presega 90 %. Sprejemamo nadzor in popravke s strani globalnih strank in strokovnih institucij.

QA

1.Koliko je star ta viski?

Ta viski je čisti sladni viski, ki ga destiliramo sami in ga staramo v hrastovih sodih najmanj 5 let.

2. Ali lahko na etiketi uporabimo svoj logotip ali dizajn?

Da, sprejemamo modele po meri. Imamo tudi ekipo oblikovalcev, ki vam pomaga pri oblikovanju.

3. Kolikšen je volumen steklenice?

Pri roki imamo 700 ml steklenico. Lahko odpremo kalup za vašo pooblaščeno steklenico.

4. Kakšen je cikel odpiranja kalupa in cena?

Naš cikel odpiranja kalupa je običajno približno dva tedna, razdeljen na mehanske steklenice in ročne steklenice, cena pa je med 300 in 1500 USD. Glede na dolgoročno sodelovanje v prihodnosti lahko razmislimo o vračilu pristojbine za odpiranje kalupa za prvo večje naročilo.

5. Kaj naj storim, če se blago med prevozom v lokalno območje močno poškoduje?

Naša embalaža je primerna za mednarodne transporte in je stopnja poškodb izjemno nizka. Prosimo, da fotografirate in zberete dokazila v 2 urah po prejemu blaga. Vaše naslednje naročilo bomo nadomestili na podlagi dejanske izgube.

6. Kaj naj storim, če pride do puščanja vina in napak na etiketi zaradi nepravilnih postopkov ali proizvodnje, ki vpliva na prodajo?

Ker označevanje upravlja stroj, je razpon napak zelo nizek in napako je težko videti s prostim očesom, zato ste lahko prepričani. Glede na problem puščanja vina, ker je bil pokrov večkrat izboljšan, je možnost puščanja vina zelo majhna. Če je res zaradi tovarniških razlogov, prosimo, da fotografirate kot dokaz in smo pripravljeni prevzeti ustrezno odgovornost.

7. Kupci na našem trgu so zelo odbojni do kitajske hrane, ker je na Kitajskem veliko težav s hrano, kako odpraviti dvome o končnem trgu?

Če je potrebno, lahko sodelujemo z inšpekcijskim testiranjem tretje osebe ali drugimi mednarodno certificiranimi BV, SGS itd. Absolutno

jamči za kakovost. V primerjavi z drugimi večjimi blagovnimi znamkami žganih pijač so naši izdelki stroškovno učinkoviti. Cena je zmerna in kakovost zagotovljena. Verjamem, da vam bo to zagotovo pomagalo odpreti večji trg.

8. Kaj pa, če obstaja razlika med vinom v razsutem stanju in vzorcem?

Vsakič, ko pošljemo vzorec, bomo pritrdili ustrezno nalepko in obdržali kopijo na stojali za prikaz vzorcev podjetja. Pri izdelavi blaga v razsutem stanju bomo razporedili in izdelovali po vzorcih, tako da problem, o katerem razmišljate, v bistvu ne obstaja.

9. Želim kupiti 6 steklenic viskija. Ali lahko vaše podjetje nudi storitev po povzetju?

Ker je vino nevarno in krhko, vam odsvetujemo nakup 6 steklenic. Najprej lahko poskusite eno steklenico. Zaradi lokalnega hitrega plačila po povzetju ne sprejemamo.

10. Koliko pregledov je možnih v celotnem proizvodnem procesu in koliko popolnih pregledov?

Vsako od naših delovnih mest bo izvajalo medsebojni pregled in samopregled. Poleg tega sta na voljo 2 naključna pregleda


podrobnosti
2
3
4
5
6
7
POVPRAŠEVANJE