Vse kategorije

Domov>Izdelki>Whiskey

Goalong Power label žitni viski 700 ml 40% abv


Kraj rojstva:Kitajska
Blagovna znamka:Goalong
Minimalno naročilo:Ena posoda
Embalaža Podrobnosti:Vsaka steklenička pakirana darilna škatla, 12 steklenic / škatla
Dobavni rok:7-dnevna dostava po potrditvi naročila
Plačilni pogoji:T / T, LC, OA
Dobava Sposobnost:8000 kartonov na dan

Minimalno naročilo:

12000


Opis
11

New Power Label Whisky je še en dolgoletni kakovostni viski Goalong Liquor. Z edinstvenim receptom za mešanje je bil toplo sprejet v mnogih državah in območjih. Ljudje pravijo, da ima prijetne zrele sadne arome in gladke zadimljene hrastove note lesa. Medtem pa vas bo privlačil tudi njegov mehak in kompleksen okus. Kupci menijo, da je kot Jack Dennie.


22

33


44

predstavitev podjetja

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni mednarodni proizvajalec žganih pijač na enem mestu na Kitajskem, v katerega je leta 2018 investirala skupina UK Goalong Group, ki v glavnem proizvaja in izvaža viski, žganje, vodko, gin, likerje in druge žgane pijače. ki se nahaja v dvousmerjenem industrijskem parku v mestu Liuyang, je prvi po velikosti viski z enim sladom destilarna na Kitajskem in tudi 4. destilarna, v katero je investirala skupina Goalong, z najnaprednejšo in posodobljeno opremo in sistemom upravljanja na visoki ravni, ki predstavlja 4. mednarodno raven dostave skupine, ki se osredotoča predvsem na kitajski viski izdelava in storitve lastnih blagovnih znamk za stranke iz doma in tujine.

55

66

Komentarji naših strank

Goalong čist sladni viski dosega dobre rezultate na različnih strokovnih alkoholnih razstavah in degustacijah. Leta 2020 je bila blagovna znamka izvožena v Združene države tako, da bo vstopila v velike supermarkete v ZDA in postala vroče prodajan izdelek.

8

9


10

podrobnosti
2
3
4
5
6
7
POVPRAŠEVANJE