Vse kategorije

Domov>Izdelki>Vodka in Gin

Vodka Goalong Royal Carlston 700ml 40% abv 700ml 40% abv


Kraj rojstva:Kitajska
Blagovna znamka:Dvoumen
Minimalno naročilo:Ena posoda
Embalaža Podrobnosti:12 steklenic / škatla
Dobavni rok:7-dnevna dostava po potrditvi naročila
Plačilni pogoji:T / T, LC, OA
Dobava Sposobnost:10000 kartonov na dan

Minimalno naročilo:

12000


Opis
未 标题 -2_ 副本
Goalong vodka s tem ječmenom-koruzna vodka, ki ima trikratno destilacijo in štirikratno filtracijo brezovega oglja, čista in sveža, so predstavljeni izdelki značilne vodke, pakirane v energičnih oblikah. Bogati okusi, ki se harmonično ujemajo z drugimi pijačami in so zelo priljubljeni med mladimi potrošniki.
OkusIzvirni okus in okus po meri 
OkusHrustljavo mehak in trajen, gladek in svež vhod 
11
22

1640163039396914.webp_副本

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni mednarodni proizvajalec žganih pijač na enem mestu na Kitajskem, v katerega je leta 2018 investirala skupina UK Goalong Group, ki v glavnem proizvaja in izvaža viski, žganje, vodko, gin, likerje in druge žgane pijače. ki se nahaja v dvousmerjenem industrijskem parku v mestu Liuyang, je prvi po velikosti viski z enim sladom destilarna na Kitajskem in tudi 4. destilarna, v katero je investirala skupina Goalong, z najnaprednejšo in posodobljeno opremo in sistemom upravljanja na visoki ravni, ki predstavlja 4. mednarodno raven dostave skupine, ki se osredotoča predvsem na kitajski viski izdelava in storitve lastnih blagovnih znamk za stranke iz doma in tujine.

Vodilni izvoz že 7 zaporednih let. Hitra dostava, zagotovljena kakovost in odlična poprodajna storitev. Prinesi vam izkušnjo nakupovanja na enem mestu s petimi zvezdicami. Nobeden od izdelkov, ki krožijo na trgu, ni doživel nobenih incidentov v zvezi z varnostjo hrane. Zadovoljstvo strank v anketi presega 90 %. Sprejemamo nadzor in popravke globalnih strank in strokovnih institucij.

FAQ

1. Ali lahko naredite vodko drugačnega okusa?

Da, kot naša stranka lahko naredimo vodko z različnimi okusi. Tako kot okus čokolade, okus ličija, okus mandlja, okus lubenice, okus manga in okus zelenega jabolka. Vso tisto vodko, ki smo jo naredili za našo stranko.

2. Ali lahko na etiketi uporabimo svoj logotip ali dizajn?

Da, sprejemamo modele po meri. Imamo tudi ekipo oblikovalcev, ki vam bodo pomagali pri oblikovanju.

3. Kolikšen je volumen steklenice?

Pri roki imamo 700 ml steklenico. Lahko odpremo kalup za vašo pooblaščeno steklenico.

4. Kakšen je cikel odpiranja kalupa in cena?

Naš cikel odpiranja kalupa je običajno približno dva tedna, razdeljen na mehanske steklenice in ročne steklenice, cena pa je med 300 in 1500 USD. Glede na dolgoročno sodelovanje v prihodnosti lahko razmislimo o vračilu pristojbine za odpiranje kalupa za prvo večje naročilo.

5. Kaj naj storim, če se blago med prevozom v lokalno območje močno poškoduje?

Naša embalaža je primerna za mednarodne transporte in je stopnja poškodb izjemno nizka. Prosimo, da fotografirate in zberete dokazila v 2 urah po prejemu blaga. Vaše naslednje naročilo bomo nadomestili na podlagi dejanske izgube.

6. Kaj naj storim, če pride do puščanja vina in napak na etiketi zaradi nepravilnih postopkov ali proizvodnje, ki vpliva na prodajo?

Ker označevanje upravlja stroj, je razpon napak zelo nizek in napako je težko videti s prostim očesom, zato ste lahko prepričani. Glede problema puščanja vina, ker je bil pokrov večkrat izboljšan, je možnost puščanja vina zelo majhna. Če je res zaradi tovarniških razlogov, prosimo, da fotografirate kot dokaz in smo pripravljeni prevzeti ustrezno odgovornost.

7. Kupci na našem trgu so zelo odbojni do kitajske hrane, ker je na Kitajskem veliko težav s hrano, kako odpraviti dvome končnega trga?

Po potrebi lahko sodelujemo s testiranjem QS ali drugimi mednarodno certificiranimi BV, pregledi tretjih oseb itd. Absolutno zagotavljamo kakovost. V primerjavi z drugimi večjimi blagovnimi znamkami žganih pijač so naši izdelki stroškovno učinkoviti. Cena je zmerna in kakovost zagotovljena. Verjamem, da vam bo to zagotovo pomagalo odpreti večji trg.

8. Kaj pa, če je razlika med vinom v razsutem stanju

in vzorec vina? Vsakič, ko pošljemo vzorec, bomo pritrdili ustrezno nalepko in obdržali kopijo na stojali za prikaz vzorcev podjetja. Pri izdelavi blaga v razsutem stanju bomo razporedili in izdelovali po vzorcih, tako da problem, o katerem razmišljate, v bistvu ne obstaja.

9. Želim kupiti 6 steklenic viskija. Ali lahko vaše podjetje nudi storitev po povzetju?

Ker je vino nevarno in krhko, vam odsvetujemo nakup 6 steklenic. Najprej lahko poskusite eno steklenico. Zaradi lokalnega hitrega plačila po povzetju ne sprejemamo.

10. Koliko pregledov je možnih v celotnem proizvodnem procesu in koliko popolnih pregledov?

Vsako od naših delovnih mest bo izvajalo medsebojni pregled in samopregled. Poleg tega sta na voljo 2 naključna pregleda

in 1 popoln pregled.


podrobnosti
2
3
4
POVPRAŠEVANJE