Vse kategorije

Domov>Izdelki>Likerji

GREEN DRAGONFLY 275ml soda brezalkoholne pijače 3.7% abv


Kraj rojstva:Kitajska
Blagovna znamka:ZELEN ZMAJ
Minimalno naročilo:Ena posoda
Embalaža Podrobnosti:24 steklenic / škatla
Dobavni rok:7-dnevna dostava po potrditvi naročila
Plačilni pogoji:T / T, LC, OA
Dobava Sposobnost:10000 kartonov na dan

Minimalno naročilo:

12000


Opis

1640591652712514.webp_副本

S tem ječmenom predstavljamo svoj poklon klasičnim delomkoruzna vodka. S 4-kratno destilacijo in 6-kratno filtracijo je več kot dobra. Novi Ambiguous je inovacija podjetja Goalong s patentiranim natančnim izlivom, vzmetjo iz nerjavečega jekla 316, PE plastiko, primerno za živila, in sijočim logotipom. Tekočina Skupina.

1
2

Vodilni izvoz že 7 zaporednih let. Hitra dostava, zagotovljena kakovost in odlična poprodajna storitev. Prinesi vam izkušnjo nakupovanja na enem mestu s petimi zvezdicami. Nobeden od izdelkov, ki krožijo na trgu, ni doživel nobenih incidentov v zvezi z varnostjo hrane. Zadovoljstvo strank v anketi presega 90 %. Sprejemamo nadzor in popravke globalnih strank in strokovnih institucij.

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. se nahaja v industrijskem parku dveh vrst v mestu Liuyang. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. se nahaja v dvovrstnem industrijskem parku v mestu Liuyang, na površini 23259.67 kvadratnih metrov. 5 velikih zgradb, od katerih ima vsaka gradbeno površino približno 5000 kvadratnih metrov. To je prva velika viski z enim sladom destilarna na Kitajskem. In to je četrta destilarna, v katero je investirala skupina Goalong Liquor Group.


podrobnosti
2
3
4
5
6
POVPRAŠEVANJE