Vse kategorije

Domov>Izdelki>Likerji

Dark Rose šampanjec 700ml / 375ml 3.5% abv


Kraj rojstva:Kitajska
Blagovna znamka:Temna vrtnica
Minimalno naročilo:Ena posoda
Embalaža Podrobnosti:12 steklenic / škatla
Dobavni rok:7-dnevna dostava po potrditvi naročila
Plačilni pogoji:T / T, LC, OA
Dobava Sposobnost:10000 kartonov na dan

Minimalno naročilo:

12000


Opis
11

Ta vinski šampanjski liker DARK ROSE je vino z nizko vsebnostjo alkohola, s 3.5 vol. Za vašo izbiro obstajata dve specifikaciji 700 ml in 375 ml. Ta šampanjec je jasen in prozoren, brez suspendiranih snovi. Okus je mehak in eleganten, lep, harmoničen in saden.


Konkurenčna prednost:

alkoholna pijača z nizko vsebnostjo alkohola.

Enostavno pitje.


22

33

44
55

strokovni destilarna viskija in proizvajalec alkoholnih pijač, izvoznik za žganje, vodko, gin, liker, soda, koktajle in obrtno pivo. Hitra dostava, zajamčena kakovost in odlične poprodajne storitve. Zagotovite vam izkušnjo nakupovanja na enem mestu s petimi zvezdicami

5

55 - 副本

Stranke, ki pravijo, da je dobro, so res dobre. Postavimo temelje s kakovostjo, zagotovimo doseganje storitev, zgradimo zaupanje z vrednostjo in skupaj stopimo proti slavi jutrišnjega dne.

8

Vodilni v izvozu že 7 zaporednih let. Hitra dostava, zajamčena kakovost in odlična poprodajna storitev. Prinesite nakupovalno izkušnjo s petimi zvezdicami na enem mestu. Pri nobenem od izdelkov, ki krožijo na trgu, ni prišlo do nobenih incidentov glede varnosti hrane. Zadovoljstvo ankete strank presega 90 %. Sprejemamo nadzor in popravke s strani globalnih strank in strokovnih institucij.

10

9

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni mednarodni proizvajalec žganih pijač na enem mestu na Kitajskem, v katerega je leta 2018 investirala skupina UK Goalong Group, ki v glavnem proizvaja in izvaža viski, žganje, vodko, gin, likerje in druge žgane pijače. ki se nahaja v dvousmerjenem industrijskem parku v mestu Liuyang, je prvi po velikosti viski z enim sladom destilarna na Kitajskem in tudi 4. destilarna, v katero je investirala skupina Goalong, z najnaprednejšo in posodobljeno opremo in sistemom upravljanja na visoki ravni, ki predstavlja 4. mednarodno raven dostave skupine, ki se osredotoča predvsem na kitajski viski izdelava in storitve lastnih blagovnih znamk za stranke iz doma in tujine.

4

6

podrobnosti
2
3
4
5
6
POVPRAŠEVANJE