Vse kategorije

Domov>Izdelki>Likerji

Temno vrtnica roza liči okus liker 700ml / 375ml 17% abv


Kraj rojstva:Kitajska
Blagovna znamka:Temna vrtnica
Minimalno naročilo:Ena posoda
Embalaža Podrobnosti:12 steklenic / škatla
Dobavni rok:7-dnevna dostava po potrditvi naročila
Plačilni pogoji:T / T, LC, OA
Dobava Sposobnost:10000 kartonov na dan

Minimalno naročilo:

12000


Opis
1_ 副本
2_ 副本


3_ 副本
4_ 副本

Ta DARK ROSE roza liker z nizkoalkohol vina, s 17 % vol. Na izbiro sta 700 ml in 375 ml dve specifikaciji. Ta liker je belo vino, narejeno z žganjem, viski, vodko in gin ter se uporablja za mešanje različnih okusov belega vina. Kot alkoholna pijača ima nizko vsebnost alkohola, barvo koksnega premoga, edinstven vonj in sladek okus.

Konkurenčna prednost:

alkoholna pijača z nizko vsebnostjo alkohola

Enostavno pitje

Vodilni izvoz že 7 zaporednih let. Hitra dostava, zagotovljena kakovost in odlična poprodajna storitev. Prinesi vam izkušnjo nakupovanja na enem mestu s petimi zvezdicami. Nobeden od izdelkov, ki krožijo na trgu, ni doživel nobenih incidentov v zvezi z varnostjo hrane. Zadovoljstvo strank v anketi presega 90 %. Sprejemamo nadzor in popravke globalnih strank in strokovnih institucij.

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. se nahaja v industrijskem parku dveh vrst v mestu Liuyang. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. se nahaja v dvovrstnem industrijskem parku v mestu Liuyang, na površini 23259.67 kvadratnih metrov. 5 velikih zgradb, od katerih ima vsaka gradbeno površino približno 5000 kvadratnih metrov. To je prva velika viski z enim sladom destilarna na Kitajskem. In to je četrta destilarna, v katero je investirala skupina Goalong Liquor Group.


podrobnosti
2
3
4
5
6
POVPRAŠEVANJE