Vse kategorije
stranski pas

Domov>O meni>Profil skupine

Uvod v skupino

Glavna dejavnost podjetja Goalong Tekočina (Skupina) je proizvodnja in prodaja mednarodnih žgane pijače (Kot Viski, brandy, vodka, gin, rum), kot tudi uvoz & wxport blaga in tehnologije.

Blagovna znamka Goalong Liquor je bila leta 2011 predlagana za izgradnjo prve kitajske mednarodne blagovne znamke alkoholnih pijač, čemur je sledila ustanovitev podjetja Goalong Liquor Group v Združenem kraljestvu in začela registrirati blagovno znamko "Goalong". Angleška blagovna znamka "GOALONG" je homonim "Gaolang". Njegov pomen je biti nenehno agresiven in pogumno kovati naprej, kar je tudi spira podjetništva Goalong Spirit.

V lasti skoraj 100 zaposlenih (2018), 50 z diplomo ali več, 3 z magisterijem ali več in 8 s strokovnimi in tehničnimi spričevali.

Goalong Liquor je vsa ta leta vodilni v izvozu žganih pijač.

Trenutno obstaja pet molekularnih družb, dve offshore družbi, ki sta neposredno pod jurisdikcijo tujih držav in sta neposredno povezani z Goalong Liquor Group.


Skupina alkoholnih pijač Goalong

Mednarodni liker Bingo Bosolac Sarl.
UK Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.
Čangša Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Shenzhen Goalong Liquor Co., Ltd.
Liuyang Goalong Liqueor Distillery Co., Ltd.

Destilarna Goalong

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je na enem mestu poklicni mednarodni proizvajalec alkoholnih pijač na Kitajskem, ki ga je v letu 2018 vložila UK Goalong Group, v glavnem pa proizvaja in izvaža viski, žganje, vodko, gin, likerje in druge alkoholne pijače. To je prva največja destilarna enojnega slada na Kitajskem, ki se nahaja v dvo usmerjenem industrijskem parku mesta Liuyang, in četrta destilarna, ki jo je vložila skupina Goalong, z najnaprednejšo in posodobljeno opremo ter sistemom vodenja na visoki ravni, ki predstavlja 1. mednarodna raven dostave, ki se osredotoča predvsem na pripravo kitajskega viskija in storitve osvežilnih pijač za stranke iz in iz tujine.

                       

Destilarna viskija se nahaja v gorskem območju Liuyang, ki je zaradi kakovostne vode in prijetnega okolja zelo primerna za destilacijo viskija; Kakovostna voda z nižjim indeksom elektrolitske hitrosti in brez raztopljenih soli, zaradi česar so likerji čisti in čisti, mehki in mehki, ne bodo poškodovali telesa, ko jih uživate.

                       

Goalong Group je prva, ki proizvaja in razvija enojni sladni viski na Kitajskem. Trenutno sta na področju raziskav in razvoja ter proizvodnje na Kitajskem vodilna. Podjetje od leta 1 oblikuje domači trg in izvoz kot osnovni način poslovanja, 2009 let zapored vodi v prodaji. 7 varnostnih incidentov, 0% poprodajne storitve. Prešli smo certifikate FDA & ISO & QS & HACCP in svoje izdelke izvozili v več kot 100 držav in si pridobili dober ugled, kot so Rusija, Amerika, Nemčija, Filipini, Panama, Mehika, Surinam, Avstralija, Nova Zelandija itd.

                       

Vse naše izdelke lahko natisnemo z britansko ali francosko črtno kodo z visoko kakovostnimi surovinami in paketi. Kakovost je duša in stranka je vedno na prvem mestu, v glavnem temelji na dolgoročnih poslovnih in prijaznih odnosih, kot so win-win in stranke. Imamo bogate izkušnje z razstavami in smo si po vsem svetu prislužili veliko dobrega ugleda.

                       

Blagovna znamka Goalong, ki jo je v Londonu ustanovil gospod Alan, pomeni "pojdi naprej", njen logotip pa simbolizira goalong kulturo, bodite zvesti in pogumni, da sanjate, se borite in Goalong za sanje! Trenutno imamo štiri blagovne znamke, "Goalong" Whisky, "Bosolac" Brandy, "Ambiguous" Vodka in "MonaFrcc" Gin. Goalong je tudi prva kitajska blagovna znamka Single Malt Whisky na Kitajskem.

                       

Goalong je odmevna znamka alkoholnih pijač, veliko poslanstvo je bilo dano ob nastanku znamke. Minilo je veliko let, slogan Goalonga se ni nikoli spremenil. Nenehno pridobivati ​​pohvale in priznanja na trgu žganih pijač na svetu, zaradi česar je potenje in prizadevanja bolj smiselno.

                       

Mi, Goalong za sanje!

družba kultura

Struktura podjetja