Vse kategorije

Domov>Novice>Novice podjetja

Goalong Whisky blesti na China-Africa Economic and Trade Expo

2023-06-29

1

3. Kitajsko-afriška gospodarska in trgovinska razstava se je uradno začela 29. junija 2023 s temo "Iskanje razvoja in delitev prihodnosti". "Gaolang" kitajski single malt viski, ki ga je predstavila skupina Gaolang, je prejel pohvale industrije.

2

Na sejmu je Goalong Group v glavnem promoviral lastno blagovno znamko in razstavljal Goalong enosladni viski starajo v različnih vrstah hrastovih sodov, kot so sodi za šeri, sode za žganje in Tennessee bourbon itd. Ti različni stili viskija Goalong so prinesli nov okus in pohvale domačim in tujim razstavljavcem, ki so jih prišli poskusit. Novi izdelek "Qiu Xu", ki je narejen iz lokalnih surovin Liu Yanga in se stara v sodih z enozrnatim zrnom, so dobro sprejeli tudi razstavljavci in prijatelji iz države in tujine.

34

Ob stojnici skupine Goalong so štirje starodavni in težki hrastovi sodi ter zavijajoči promocijski film nenehno privabljali poglede mimoidočih poslovnežev, ki so prihajali na obisk in se posvetovali z domačimi in tujimi prijatelji in poslovneži. Nekateri med njimi so govorili o trgu kitajski viski, nekateri so se pozanimali o procesu izdelave viskija, nekateri pa so se pogovarjali o sodelovanju in viski degustirali. Poleg številnih domačih kolegov, ki so izrazili veliko zanimanje za viski Gaolang, so namero za sodelovanje izrazili tudi nekateri afriški poslovneži iz Nigerije, Kenije in drugih držav.

56

Skupina Goalong je že večkrat sodelovala na podobnih sejmih in se zaveda pomena sejmov za gradnjo blagovne znamke in prodajo. Iz tega razloga je skupina Goalong opravila domačo nalogo od prvega dne napovedi razstave. Od lektoriranja in tiskanja pisnih promocijskih materialov, izdelave promocijskega filma in izdelave fizičnih vzorcev je bilo vse zaključeno na urejen način pod enotno koordinacijo in dogovorom vseh oddelkov skupine Goalong. Hkrati je podjetje poslalo tudi ambasadorja znamke in glavnega barmana skupine Goalong, da bi strankam na kraju samem pojasnila znanje o izdelavi in ​​degustaciji viskija. V hrbtenici izvoznih poslov je sodelovalo tudi celotno osebje, ki je vnaprej vadilo, sproti razlagalo in prevzelo pobudo za pristop do strank, kar je ustvarilo dobro okolje za nadaljnjo promocijo izdelkov podjetja in širitev poslovnega sodelovanja.

7