Vse kategorije

Domov>Novice>Novice podjetja

Goalong enosladni viski je navdušil Qingdao

2023-07-14

图片 1

8. julija 2023 se je v mednarodnem kongresnem centru v olimpijskem jadralnem centru Qingdao odprl mednarodni festival viskija Tsingtao! Dogodek predstavlja najnovejše dosežke kitajske industrije proizvodnje viskija. Ob tem težko pričakovanem dogodku, Goalong enosladni viski je bil občudovan zaradi izjemne kakovosti in edinstvenega okusa.

图片 2

Dogodek je združil številne izdelovalce viskija, entuziaste in strokovnjake iz industrije iz domače in tujine. Destilarna Goalong je aktivno sodelovala pri izmenjavi inovativnih tehnologij, izkušenj in spoznanj ter skupni razpravi o razvoju kitajske industrije viskija. Z nenehnim izboljševanjem proizvodnih standardov in inovativno tehnologijo smo uspešno ustvarili edinstvenega Kitajca Goalong single malt viski z značilnimi značilnostmi in edinstvenim okusom, da je bil viski Goalong izvožen na mednarodni trg. Goalong Group verjame, da bo Goalong Whisky v prihodnosti zagotovo postal vizitka svetovnega viskija na Kitajskem.

图片 3图片 4

Za ta festival viskija je Goalong Group skrbno pripravil Crown enosladnega viskija starano v različnih hrastovih sodih, kot so šeri sodi, sodi za žganje in tennessee sodi burbona z vsega sveta. Ti različni slogi viskija Goalong so domačim in tujim izdelovalcem viskija in industrijskim navdušencem prinesli nov okus, številnim pivcem pa so prinesli edinstveno pojedino z degustacijo viskija.

图片 5

Viski ni samo pijača, ampak tudi kultura in življenjski slog. Viski Goalong iz Hunan Liuyanga se bo zavzemal za inovacije kitajskega viskija in integracijo svetovne tehnologije in kulture viskija, tako da bo domači viski v svetu žarel v luči The Timesa.

图片 6图片 7