Vse kategorije

Domov>Novice>Novice podjetja

»Skupni razvoj za skupno prihodnost«, destilarna Goalong razstavljena na 3. kitajsko-afriški gospodarski in trgovinski razstavi 2023

2023-07-03

Sonce pripeka, Changsha že od daleč sprejema afriške goste s svojo toplino. Od 29. junija do 2. julija je v mednarodnem kongresnem in razstavnem centru Changsha potekala 3. kitajsko-afriška gospodarska in trgovinska razstava s temo "Skupni razvoj za skupno prihodnost". Destilarna Goalong razstavljen na tej konferenci z novim nacionalnim slogom in prinesel različne enosladnega viskija izdelki za prijatelje iz različnih držav, da poskusijo in razumejo okus viskija, ki pripada Liuyangu iz Hunana.

图片 1_ 副本
图片 2_ 副本

China-Africa Business Expo je največja platforma za gospodarsko in trgovinsko sodelovanje v okviru Foruma o kitajsko-afriškem sodelovanju. 3. China-Africa Business Expo soorganizirata ljudska vlada province Hunan in ministrstvo za trgovino in je ena najpomembnejših letošnjih izmenjav med Kitajsko in afriškimi državami na področju gospodarstva in trgovine. China-Africa Economic and Trade Expo je pomemben mehanizem za kitajsko-afriško gospodarsko in trgovinsko sodelovanje ter pomembno okno za lokalno gospodarsko in trgovinsko sodelovanje z Afriko, kar je velikega pomena za Kitajsko pri spodbujanju odpiranja na visoki ravni in izgradnji novega razvojni vzorec. Na tem sejmu bomo imeli priložnost poglobljeno komunicirati z vladnimi uradniki, podjetniki ter gospodarskimi in trgovinskimi strokovnjaki iz Kitajske in Afrike, da bi razpravljali o možnostih sodelovanja in dodatno okrepili gospodarske in trgovinske vezi med Kitajsko in Afriko. To priložnost bomo izkoristili za predstavitev moči blagovne znamke, lastnosti izdelkov in inovativne moči skupine Goalong Spirits Group ter vlili novo vitalnost v gospodarsko in trgovinsko sodelovanje med Kitajsko in Afriko.

图片 3_ 副本
图片 4_ 副本

(Prijatelji tujih podjetij so obiskali stojnico destilarne Goalong, da bi sklenili sodelovanje)

图片 5_ 副本
图片 6_ 副本
图片 7_ 副本

(Voditelji vlad, komercialnih uradov in podjetniških združenj so obiskali stojnico destilarne Goalong in poskusili izdelke viskija Goalong)

Da bi zagotovili najboljši rezultat te razstave, se je destilarna Goalong dobro pripravila vnaprej. Predstavili smo našo paleto izdelkov in procesne značilnosti v vseh pogledih, našim strankam in partnerjem predstavili naš edinstven postopek destilacije in kulturo viskija. Hkrati tudi dejavno razumemo potrebe in trende srednjeafriškega trga in nudimo personalizirane izdelke viskija glede na okusne preference različnih regij, da zadovoljimo potrebe potrošnikov. Med razstavo, Goalong enosladni viski prejeli veliko predlogov in mnenj, ki so bili pomembna pomoč pri prihodnji proizvodnji izdelkov in vodenju procesov.

图片 8_ 副本
图片 9_ 副本
图片 10_ 副本
图片 11_ 副本

1. julija smo imeli čast sodelovati na posebnem srečanju za povezovanje afriških izdelkov in turizma v Hunanu. Kot ena od niza dejavnosti, ki jih izvaja vlada Hunana, je cilj tega srečanja povezovanja okrepiti gospodarsko in trgovinsko sodelovanje med Hunanom in afriškimi državami ter spodbujati izmenjavo in sodelovanje med obema stranema na področju trgovine z izdelki in turizma. G. Alan, ustanovitelj Goalong Group, in gospa Joanna, vodja zunanje trgovine Goalong Group, sta zastopala Goalong Group, da bi se udeležila srečanja s kitajskimi proizvodi viskija, bogatimi z lokalnimi značilnostmi Liuyanga, ki iščejo partnerje z afriškim trgom in raziskujejo nove posle. priložnosti skupaj.

图片 12_ 副本

Kitajsko (Čangša)-afriška konferenca o gospodarskem in trgovinskem povezovanju je pomembna platforma za Kitajsko in Afriko. Na tem sestanku za povezovanje je zunanjetrgovinsko in komercialno osebje skupine Goalong imelo prijateljske izmenjave z afriškimi poslovnimi združenji in afriškimi podjetji, predstavilo podobo naše blagovne znamke in prednosti izdelkov, razpravljalo o možnostih sodelovanja s podjetniki in partnerji iz Afrike ter spodbujalo nadaljnji razvoj Kitajske -Afriško gospodarsko in trgovinsko sodelovanje.

图片 13_ 副本
图片 14_ 副本

Z viskijem kot medijem za izgradnjo mostu medsebojnega razumevanja in sodelovanja se skupina Goalong Distillery Group kot kitajsko podjetje dejavno odziva na pobudo »Pas in cesta« ter prispeva svojo modrost in moč k sodelovanju med Kitajsko in Afriko. za predstavitev posebnega okusa kitajskega viskija. Sodelovanje na kitajsko-afriškem poslovnem in trgovinskem sejmu je pomemben mejnik za Goalong Distillery. Najprej se bomo držali koncepta kakovosti in v celoti prikazali edinstven čar in prednosti viskija Hunan na Kitajskem. Aktivno si bomo prizadevali za sodelovanje s kitajskimi in afriškimi podjetji in partnerji, raziskovali skupne poslovne priložnosti ter spodbujali kulturne izmenjave med Kitajsko in Afriko. Veselimo se tudi srečanja z več podobno mislečimi podjetji in partnerji na tem sejmu, raziskovanja novih priložnosti za razvoj industrije viskija s strokovnjaki iz industrije viskija doma in v tujini, prijatelji iz vseh slojev življenja na Kitajskem in v Afriki, ki skupaj sodelujejo pri promociji blaginjo mednarodne industrije žganih pijač na Kitajskem in v Afriki ter ustvarjanje svetle prihodnosti za gospodarsko in trgovinsko sodelovanje med Kitajsko in Afriko!

图片 15_ 副本