Vse kategorije

Domov>Izdelki>Brandy

Bosolac special grade XO žganje 700 ml 40% abv


Kraj rojstva:Kitajska
Blagovna znamka:Bosolac
Minimalno naročilo:Ena posoda
Embalaža Podrobnosti:Vsaka steklenička pakirana darilna škatla, 6 steklenic / škatla
Dobavni rok:7-dnevna dostava po potrditvi naročila
Plačilni pogoji:T / T, LC, OA
Dobava Sposobnost:8000 kartonov na dan

Minimalno naročilo:

12000


Opis
11

Posebni razred Bosolac Brandy XO je destiliran v Prulhu v Franciji, mešan in ustekleničen na Kitajskem. Eksotično grozdje, materiali in tehnologija zagotavljajo njegove edinstvene okuse. Svojo eleganco doda ročno izdelana steklenica. Kupci ga ocenjujejo kot dobro izbiro za zabave in praznovanja. Ni presenetljivo, da vam bo všeč njegov poln okus in rahlo močna predstavitev.


22

33


44

55

Vodilni izvoz že 7 zaporednih let. Hitra dostava, zagotovljena kakovost in odlična poprodajna storitev. Prinesi vam izkušnjo nakupovanja na enem mestu s petimi zvezdicami. Nobeden od izdelkov, ki krožijo na trgu, ni doživel nobenih incidentov v zvezi z varnostjo hrane. Zadovoljstvo strank v anketi presega 90 %. Sprejemamo nadzor in popravke globalnih strank in strokovnih institucij.

5

10

66

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. se nahaja v industrijskem parku dveh vrst v mestu Liuyang. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. se nahaja v dvovrstnem industrijskem parku v mestu Liuyang, na površini 23259.67 kvadratnih metrov. 5 velikih zgradb, od katerih ima vsaka gradbeno površino približno 5000 kvadratnih metrov. To je prva velika viski z enim sladom destilarna na Kitajskem. In to je četrta destilarna, v katero je investirala skupina Goalong Liquor Group.

1. Je to žganje res staro 6 let?

Da, žganje posebne stopnje je destilirano in mešano v Franciji, ki je zoralo v francoskem hrastovem sodu več kot 6 let. In botting na Kitajskem s strani skupine Goalong Liquor.

2. Ali lahko na etiketi uporabimo svoj logotip ali dizajn?

Da, sprejemamo modele po meri. Imamo tudi ekipo oblikovalcev, ki vam bodo pomagali pri oblikovanju.

3. Kolikšen je volumen steklenice?

Pri roki imamo 700 ml steklenico. Lahko odpremo kalup za vašo pooblaščeno steklenico.

4. Kakšen je cikel odpiranja kalupa in cena?

Naš cikel odpiranja kalupa je običajno približno dva tedna, razdeljen na mehanske steklenice in ročne steklenice, cena pa je med 300 in 1500 USD. Glede na dolgoročno sodelovanje v prihodnosti lahko razmislimo o vračilu pristojbine za odpiranje kalupa za prvo večje naročilo.

5. Kaj naj storim, če se blago med prevozom v lokalno območje močno poškoduje?

Naša embalaža je primerna za mednarodne transporte in je stopnja poškodb izjemno nizka. Prosimo, da fotografirate in zberete dokazila v 2 urah po prejemu blaga. Vaše naslednje naročilo bomo nadomestili na podlagi dejanske izgube.

6. Kaj naj storim, če pride do puščanja vina in napak na etiketi zaradi nepravilnih postopkov ali proizvodnje, ki vpliva na prodajo?

Ker označevanje upravlja stroj, je obseg napak zelo nizek in

napako je težko opaziti s prostim očesom, zato ste lahko prepričani. Glede problema puščanja vina, ker je bil pokrov večkrat izboljšan, je možnost puščanja vina zelo majhna. Če je res zaradi tovarniških razlogov, prosimo, da fotografirate kot dokaz in smo pripravljeni prevzeti ustrezno odgovornost.

7. Kupci na našem trgu so zelo odbojni do kitajske hrane, ker je na Kitajskem veliko težav s hrano, kako odpraviti dvome končnega trga?

Po potrebi lahko sodelujemo s testiranjem QS ali drugimi mednarodno certificiranimi BV, pregledi tretjih oseb itd. Popolnoma jamčimo za kakovost. V primerjavi z drugimi večjimi blagovnimi znamkami žganih pijač so naši izdelki stroškovno učinkoviti. Cena je zmerna in kakovost zagotovljena. Verjamem, da vam bo to zagotovo pomagalo odpreti večji trg.

8. Kaj pa, če je razlika med vinom v razsutem stanju

in vzorec vina? Vsakič, ko pošljemo vzorec, bomo pritrdili ustrezno nalepko in obdržali kopijo na stojali za prikaz vzorcev podjetja. Pri izdelavi blaga v razsutem stanju bomo razporedili in izdelovali po vzorcih, tako da problem, o katerem razmišljate, v bistvu ne obstaja.

9. Želim kupiti 6 steklenic viski. Ali lahko vaše podjetje nudi storitev plačila po povzetju?

Ker je vino nevarno in krhko, vam odsvetujemo nakup 6 steklenic. Najprej lahko poskusite eno steklenico. Zaradi lokalnega hitrega plačila po povzetju ne sprejemamo.

10. Koliko pregledov je možnih v celotnem proizvodnem procesu in koliko popolnih pregledov?

Vsako od naših delovnih mest bo izvajalo medsebojni pregled in samopregled. Poleg tega sta na voljo 2 naključna pregleda

in 1 popoln pregled.

podrobnosti
2
3
4
5
6
POVPRAŠEVANJE