Vse kategorije

Domov>Izdelki>Brandy

Goalong Royal Carlston žganje VSOP žgane pijače 700ml 40% abv


Kraj rojstva:Kitajska
Blagovna znamka:FILM
Minimalno naročilo:Steklenice 1200
Embalaža Podrobnosti:Vsaka steklenička pakirana darilna škatla, 12 steklenic / škatla
Dobavni rok:7-dnevna dostava po potrditvi naročila
Plačilni pogoji:T / T, LC, OA
Dobava Sposobnost:8000 kartonov na dan

Minimalno naročilo:

12000


Opis
44.1

Izbrali smo grozdje, ki ga pretlačimo in stisnemo v sodobni vakuumski stiskalnici, nato pa z divjimi kvasovkami z naravno fermentacijo zvarimo izvirno grozdno vino, nato pa ga destiliramo z dvojno destilacijo. Po končani destilaciji se imenuje voda življenja. Z aromo izvirnega grobega minerala mora biti v hrastovih sodih shranjen 3 leta, preden lahko postane pravi Royal Carlston žganje VSOP.


Konkurenčna prednost:

Privlačna cena s hitrim datumom dostave

Dovolj zalog

Ena postaja tekočine servisni sistem.


55
66
77

Vodilni izvoz že 7 zaporednih let. Hitra dostava, zagotovljena kakovost in odlična poprodajna storitev. Prinesi vam izkušnjo nakupovanja na enem mestu s petimi zvezdicami. Nobeden od izdelkov, ki krožijo na trgu, ni doživel nobenih incidentov v zvezi z varnostjo hrane. Zadovoljstvo strank v anketi presega 90 %. Sprejemamo nadzor in popravke globalnih strank in strokovnih institucij.

3

88

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. se nahaja v industrijskem parku dveh vrst v mestu Liuyang. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. se nahaja v dvovrstnem industrijskem parku v mestu Liuyang, na površini 23259.67 kvadratnih metrov. 5 velikih zgradb, od katerih ima vsaka gradbeno površino približno 5000 kvadratnih metrov. To je prva velika viski z enim sladom destilarna na Kitajskem. In to je četrta destilarna, v katero je investirala skupina Goalong Liquor Group.


podrobnosti
2
3
POVPRAŠEVANJE