Vse kategorije

Domov>Izdelki>Brandy

Goalong Movie XO žganje 700 ml 40% abv


Kraj rojstva:Kitajska
Blagovna znamka:FILM
Minimalno naročilo:Ena posoda
Embalaža Podrobnosti:Vsaka steklenička pakirana darilna škatla, 12 steklenic / škatla
Dobavni rok:7-dnevna dostava po potrditvi naročila
Plačilni pogoji:T / T, LC, OA
Dobava Sposobnost:8000 kartonov na dan

Minimalno naročilo:

12000


Opis
1
OkusSveže sadje z rahlo čokoladno aromo
OkusBogata in dobro uravnotežena

Konkurenčna prednost:

Privlačna cena s hitrim datumom dostave

Dovolj zalog

Sistem za oskrbo z alkoholnimi pijačami na enem mestu.

FILM Žganje XO je destilirano vino iz grozdja. Čeprav ima visoko vsebnost alkohola, zelo dobro ohranja okus in aromo sadja, zato v ustih ni pikantno, okus pa je bogat, zelo gladek in zelo mehak.

1617330408832682.png.webp_副本

1640338686200569.png.webp_副本

Vodilni v izvozu že 7 zaporednih let. Hitra dostava, zajamčena kakovost in odlične poprodajne storitve. Zagotovite vam izkušnjo nakupovanja na enem mestu s petimi zvezdicami. Pri nobenem od izdelkov, ki krožijo na trgu, ni prišlo do nobenih incidentov glede varnosti hrane. Zadovoljstvo anketiranih strank presega 90 %. Sprejemamo nadzor in popravke s strani globalnih strank in strokovnih institucij.

predstavitev podjetja

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni mednarodni proizvajalec žganih pijač na enem mestu na Kitajskem, v katerega je leta 2018 investirala skupina UK Goalong Group, ki v glavnem proizvaja in izvaža viski, žganje, vodko, gin, likerje in druge žgane pijače. ki se nahaja v dvousmerjenem industrijskem parku v mestu Liuyang, je prvi po velikosti viski z enim sladom destilarna na Kitajskem in tudi 4. destilarna, v katero je investirala skupina Goalong, z najnaprednejšo in posodobljeno opremo in sistemom upravljanja na visoki ravni, ki predstavlja 4. mednarodno raven dostave skupine, ki se osredotoča predvsem na kitajski viski izdelava in storitve lastnih blagovnih znamk za stranke iz doma in tujine.


podrobnosti
2
3
4
5
POVPRAŠEVANJE