Vse kategorije

Domov>Izdelki>Brandy

Bosolac Selected Rare Brandy XXO 700 ml 40% abv


Kraj rojstva:Kitajska
Blagovna znamka:Bosolac
Minimalno naročilo:Ena posoda
Embalaža Podrobnosti:Vsaka steklenička pakirana darilna škatla, 12 steklenic / škatla
Dobavni rok:7-dnevna dostava po potrditvi naročila
Plačilni pogoji:T / T, LC, OA
Dobava Sposobnost:8000 kartonov na dan

Minimalno naročilo:

12000


Opis

Žganje Bosolac XXO

Žganje Bosolac XXO destilirajo v Prulhu v Franciji, zmešajo in ustekleničijo na Kitajskem. Eksotično grozdje, materiali in tehnologija zagotavljajo njegove edinstvene okuse. Ročno izdelana steklenica dodaja svojo eleganco. Stranke menijo, da je dobra izbira za zabavo in praznovanje. Ni presenetljivo, da vam bo všeč njegov poln okus in rahlo močna predstavitev.


Konkurenčna prednost:

Privlačna cena s hitrim rokom dostave.

Dovolj zaloge.

Sistem za oskrbo z alkoholnimi pijačami na enem mestu.


Vodilni izvoz že 8 zaporednih let. Hitra dostava, zagotovljena kakovost in odlična poprodajna storitev. Prinesi vam izkušnjo nakupovanja na enem mestu s petimi zvezdicami. Nobeden od izdelkov, ki krožijo na trgu, ni doživel nobenih incidentov v zvezi z varnostjo hrane. Zadovoljstvo strank v anketi presega 90 %. Sprejemamo nadzor in popravke globalnih strank in strokovnih institucij.

predstavitev podjetja

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni mednarodni proizvajalec žganih pijač na enem mestu na Kitajskem, v katerega je leta 2018 investirala skupina UK Goalong Group, ki v glavnem proizvaja in izvaža viski, žganje, vodko, gin, likerje in druge žgane pijače. ki se nahaja v dvousmerjenem industrijskem parku v mestu Liuyang, je prvi po velikosti viski z enim sladom destilarna na Kitajskem in tudi 4. destilarna, v katero je investirala skupina Goalong, z najnaprednejšo in posodobljeno opremo in sistemom upravljanja na visoki ravni, ki predstavlja 4. mednarodno raven dostave skupine, ki se osredotoča predvsem na kitajski viski izdelava in storitve lastnih blagovnih znamk za stranke iz doma in tujine.

12

Goalong čist sladni viski dosega dobre rezultate na različnih strokovnih alkoholnih razstavah in degustacijah. Leta 2020 je bila blagovna znamka izvožena v Združene države tako, da bo vstopila v velike supermarkete v ZDA in postala vroče prodajan izdelek.

66

55


10

9

podrobnosti
POVPRAŠEVANJE