Vse kategorije

Domov>Izdelki>Brandy

Goalong Movie VSOP žganje 700 ml 40% abv


Kraj rojstva:Kitajska
Blagovna znamka:FILM
Minimalno naročilo:Ena posoda
Embalaža Podrobnosti:Vsaka steklenička pakirana darilna škatla, 12 steklenic / škatla
Dobavni rok:7-dnevna dostava po potrditvi naročila
Plačilni pogoji:T / T, LC, OA
Dobava Sposobnost:8000 kartonov na dan

Minimalno naročilo:

12000


Opis
11
OkusSveže sadje in nežni cvetovi
OkusIzvrsten in gladek s trajnim zaključkom 

Konkurenčna prednost:

Privlačna cena s hitrim datumom dostave

Dovolj zalog

Sistem za oskrbo z alkoholnimi pijačami na enem mestu.


111
222


Izbrali smo grozdje za pretlačenje in stiskanje v sodobni vakuumski stiskalnici, nato pa divji kvas uporabimo za naravno fermentacijo za pripravo originalnega grozdnega vina, nato pa ga destiliramo z dvojno destilacijsko napravo. Po končani destilaciji se imenuje voda življenja. Z vonjem prvotnega grobega minerala ga je treba 3 leta hraniti v hrastovih sodih, preden lahko postane pravo žganje MOVIE VSOP.

Vodilni v izvozu že 7 zaporednih let. Hitra dostava, zajamčena kakovost in odlične poprodajne storitve. Zagotovite vam izkušnjo nakupovanja na enem mestu s petimi zvezdicami. Pri nobenem od izdelkov, ki krožijo na trgu, ni prišlo do nobenih incidentov glede varnosti hrane. Zadovoljstvo anketiranih strank presega 90 %. Sprejemamo nadzor in popravke s strani globalnih strank in strokovnih institucij.

predstavitev podjetja

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. je profesionalni mednarodni proizvajalec alkoholnih pijač na enem mestu na Kitajskem, v katerega je leta 2018 investirala skupina UK Goalong Group, ki v glavnem proizvaja in izvaža viski, žganje, vodko, gin, likerje in drugo likerji. ki se nahaja v dvousmerjenem industrijskem parku v mestu Liuyang, je prvi po velikosti viski z enim sladom destilarna na Kitajskem in tudi 4. destilarna, v katero je investirala skupina Goalong, z najnaprednejšo in posodobljeno opremo in sistemom upravljanja na visoki ravni, ki predstavlja 4. mednarodno raven dostave skupine, ki se osredotoča predvsem na kitajski viski izdelava in storitve lastnih blagovnih znamk za stranke iz doma in tujine.


podrobnosti
2
3
4
5
6
POVPRAŠEVANJE